Wilmot Road Primary School

The schools original reception and administration area was outdated, and could no longer address the needs of the school.

 

The project aimed to provide a new entry covered way that can clearly identified the school’s entry and provided shelter to the parents and students during inclement weather, either entering the school or students waiting for their bus or parent pick up.

 

The entry foyer and reception desk were completely re designed.  This provided an open plan, light filled reception desk area, waiting area and general office area, that maximised the work space.  This also improved the supervision of sick bay  and provided new staff and visitor amenities.

20180508_114600  e.jpg
20180702_132748 e.jpg
20180702_132800 e.jpg
20180316_174211 e smudge.jpg
20180316_174124 e.jpg
20180316_174142 e.jpg
20200604_132727.jpg
20200604_132625.jpg
20200604_132858.jpg
20200604_132840.jpg
20200604_132659.jpg
20200604_133018.jpg